Rekrytointiprosessi kuntoon – henkilöstövuokrausyritys apunasi 

Henkilöstövuokrausyritys auttaa sinua rekrytoinnin kanssa. Se on tämän tekstin pääviesti. Lähtökohta on kaikille vähänkään koskaan rekrytointia tehneille tuttu: rekrytointi syö tuhottomasti aikaa ja energiaa. Firmaan pitäisi saada uutta henkilöstöä, mutta kymmenien hakemusten ja haastattelujen pitäminen tuntuu loputtomalta suolta. Mikä avuksi? 

Kun rekrytointi ottaa enemmän kuin antaa, on aika pohtia henkilöstövuokrausyrityksen valjastamista kumppaniksi. Henkilöstövuokrausyritys on siis yritys, joka hankkii asiakkaillensa vuokratyövoimaa. Se rekrytoi, hoitaa kaikki työntekijään liittyvät maksut ja solmii näiden kanssa työsopimuksen. Vuokratyöntekijän työnantajana henkilöstövuokrausyritys pitää huolen, että vuokrattu työmyyrä on pätevä vuokrattavaan työhön.  

henkilöstövuokrausyritys

Henkilöstövuokrausyritys hoitaa kaiken puolestasi 

Kello on jo lähes viisi. Istut Teamsin äärellä jo kahdeksatta tuntia putkeen työhaastatteluissa. Luulit rekrytoinnin olleen helppo braatvursti, mutta se onkin todellinen tuskien taival. Hakija hakijan jälkeen toistaa samoja asioita: olen sosiaalinen, ahkera, kaikkien kaveri ja tykkään tehdä töitä. Epämääräisestä hattivattien laumasta on liki mahdotonta saada eroteltua sitä The Tekijää, joka sopisi organisaatioosi parhaiten. Ahdistuneena ja hieman panikoiden joko teet virhevalinnan tai keskeytät rekrytointiprosessin kokonaan. Oli valinta kumpi tahansa, perästä kuuluu. 

Mikä, oi mikä helpottaisi tätä jo tragikomediaksikin pidettävää tapahtumaketjua? Henkilöstön vuokraaminen! Olkaa hyvä. Henkilöstöä vuokraamalla säästyy kaikki tämä aika ja sinulle jää enemmän aikaa oikeiden töiden tekemiseen. Sen kun soitat kumppaninasi toimivalle henkilöstövuokrausyritykselle ja kerrot työvoimatarpeesi. He hoitavat loput. Simppeliä, eikö?! 

Työvoiman käyttäjällä on myös vastuita 

Siinä missä henkilöstöä vuokraava yritys hoitaa työvoiman rekrytoinnin sekä ison osan häneen liittyvistä maksuista, tulee työvoimaa käyttävän tahon hoitaa kaikki itse työntekoon liittyvä. Tähän kuuluu siis kunnollinen perehdyttäminen ja työn seuranta ja valvonta. Käytännössä siis vuokratyöntekijää tulee käsitellä ja kohdella kuin omaa työntekijää. Tämän pitäisi olla itsestäänselvyys, mutta kentältä on kuulunut, että joskus vuokratyöntekijät kokevat itsensä alempiarvoiseksi kuin omat työntekijät. Suurin syy tälle on hieman alentava kohtalo, jota he ovat joutuneet kohtaamaan työssään. Älä sinä ole samanlainen typerys, vaan kohtaa ihmiset ihmisinä! Sitä paitsi hyvistä vuokratyöntekijöistä voi saada itsellensä hankittua omia työntekijöitä, jotka jo tietävät, mitä pitää tehdä ja sinä tunnet läpikotaisin. Kaikki voittavat, eikö?! 

Logistiikka-alalla henkilöstövuokrausyritykset ovat suuri apu 

Logistiikka-alaa voidaan pitää välillä todellisena myrskyalana. Ei sen takia, että kaikki tappelisivat jatkuvasta ja hommat olisivat aivan levällään, vaan koska ala on vaativa, hektinen ja iso osa koko yhteiskuntamme jatkuvuutta ja toimintaa. Siksi alalla on tärkeää pitää huoli, että tarvittaessa on aina tarvittava määrä osaavaa henkilöstöä paikalla. Henkilöstön tarve vaihtelee paljon ja välillä reagoimiseen ei jää paljoa aikaa. Tilanne on nyt eikä kohta. Tällöin paras apu löytyy henkilöstövuokrausyrityksestä, joka toimittaa sinulle laadukkaasti ja joustavasti juuri sen verran vuokratyövoimaa kuin tarvitset. Kun tämä ketju toimii, myös logistiikkaketjusi rullaavat sulavasti kuin vasta öljytyt polkupyörän ketjut. Ota siis yhteyttä lähimpään henkilöstövuokrausyritykseen ja sovi henkilöstövuokrauskuviosi kuntoon. Lupaan, et tule pettymään. 

Samankaltaiset artikkelit