Mitä hyötyä kattopinnoitus antaa katolleni? Kattopinnoitus Jyväskylä

Kattopinnoitus Jyväskylä on erilaisille kattopinnoille asetettava pinnoite, joka luo suojan katolle. Tämä kuuluu kattojen perushuoltoon ja on tehtävä säännöllisin väliajoin. Onkin siis tärkeää olla unohtamatta kattopinnoitusta ja laittaa se käytäntöön säännöllisesti. 

Kattopinnoitus Jyväskylä

Jos tämä ei vielä vakuuttanut sinua, olemme listanneet tähän tekstiin ison liudan erilaisia hyötyjä, joita kattopinnoitus antaa. Lista on iso, mikä jo itsessään indikoi kattopinnoituksen suuria ja suuria hyötyjä. Vähemmän on negatiivisia puolia, paitsi rahan kuluminen, mutta mikään ei ole ilmaista. Tässä positiiviset hyödyt: 

Kattopinnoitus auttaa kattoasi 

Kattopinnoitus tarjoaa kaiken tarvittavan ja paljon muuta, jotta rakennuksesi toimii niin kuin pitää. Eli pitää lämmöt sisällä ja veden ulkona. Tässä muutama pointti kattopinnoituksesta, joita et ehkä tullut ajatelleeksi. Yllättikö jokin? 

Minimaaliset kustannukset 

Kustannussäästöjen osalta kattoremontti on myös kustannustehokkaampi kuin muut kattopalvelut. Onhan se nyt päivänselvää. Koska kattopinnoitus laitetaan suoraan olemassa olevan katon päälle, koko asennus vie vähemmän aikaa, mikä tarkoittaa pienempiä työvoimakustannuksia. Vertaa tätä koko katon vaihtamiseen! Ai kauhea. Pinnoite on myös edullisempi materiaalien osalta.  

Ympäristövastuu 

Oikein ja säännöllisesti hoidettu kattopinnoitus välttää kaatopaikkojen ylikuormittumisen vanhoilla kattomateriaaleilla. Ai miten? No koska silloin ei tarvitse vaihtaa kattomateriaaleja. Sen sijaan voit kunnostaa nykyisen kattosi käyttämällä uudelleen olemassa olevia katemateriaaleja. Kattopinnoituksen hyvin heijastava pinta voi auttaa myös vähentämään energiakustannuksia, mikä tarkoittaa pienempää ympäristövaikutusta. Varsinkin tällaisina aikoina tämä on todella tärkeää! 

Aika 

Kattopinnoitus on kestävä lähestymistapa muutenkin kuin ympäristöllisesti. Pinnoitteen laittaminen kaikkine toimenpiteineen on rutkasti nopeampaa kuin uuden katon vaihtaminen. Eikö näin? Ammattimaisesti hoidettu katto kestää pitkään ja myös täten vähentää kaikkea sitä vaivaa, mitä isommat projektit vaatisivat. Helppoa, eikö? 

Energiaa säästyy 

Oikeanlaisen asettamisen jälkeen kattopäällysteesi auttaa myös pitämään energiakustannukset todella pieninä. Kattopinnoitteet lisäävät suojan lisäksi heijastuskykyä kattosi pintasuojaukseen. Heijastavuus tarjoaa laadukkaan UV-suojan, joka myös lisää kattosi käyttöikää ja vähentää energiakustannuksia. Tällöin sisäilman lämmönsäätelystä tulee rutkasti helpompaa, kun katto osallistuu olemassaolollaan talkoisiin. Tämä säästää sekä vaivaa, energiaa että puhdasta rahaa! (rahaemoji

Kestävä kehitys 

Ehkä suurin motivaattori kattopinnoituksen asentamiseen on sen huikea kestävyys. Katot tulee pinnoittaa pinnoittaa uudelleen yli 10 vuoden välein, mikä pidentää katon käyttöikää. Pinnoittamaton katto on tuhannesti huonompi kestämään ja voi kestää useita vuosia vähemmän kuin pinnoitettu ja huolella rakastettu katto. 

Helppous 

Kattopinnoituksen asennusprosessi on nopea ja helppo. Projekti kestää vain päivän tai kaksi (katon koosta riippuen) ja sen hoitavat ammattilaiset, jolloin sinun ei tarvitse nähdä ollenkaan vaivaa. Paitsi tietenkin palvelun hankkimisen mutta se on sivuseikka. Uuden katon tekeminen voi kestää yleensä kuukausia, mikä aiheuttaa suuria kustannuksia talon omistajalle, eli sinulle kansalainen! Huoltaminen voi tuntua raskaalta, mutta se on oikeasti sen arvoista. Älä jää sohvalle makaamaan, vaan luuri käteen ja soitto lähimmälle pinnoituspalvleulle! Kiität itseäsi myöhemmin! 

Kattopinnoitus Jyväskylä

Jyväskylän alueella on useita kattopinnoitus palveluita, jotka auttavat sinua tilanteessa kuin tilanteessa. Ota rohkeasti yhteyttä ja hoida kattosi kuntoon. 

Samankaltaiset artikkelit